DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Soustředění mladých hasičů 2010...
 
Mladí hasiči měly pěkně nabitý víkend, počasí nám přálo, ale taky jsme zažili pěknou bouřku, a ti stateční vydrželi až do rána ve stanu a vůbec se nebáli.
V pátek  jsme se sešli na hasičárně a pak jsme se přesunuli na místo kde jsme strávili cely víkend. Pěkne jsme si sami postavili stany no ,trochu nám pomohli vedoucí mají více skušeností se stavením stanů. Na večer jsme udělali opékání vuřtů , a jak se pěkně setmělo tak jsme si zkusili stezku odvahy a zvládli to všichni na
a  pak šupky hupky do spacáku a spinkat. V noci jsme také drželi hlídky  . V sobotu jsme dopoledne po snídaní vyrazili na tůru směr na rozhlednu. Na horu na rozhlednu vylezli jen ti odvážní, ale jinak víc jak do půlky vyšly všichni ostatní. Jak se každý cítil , tak vysoko šel. 
 
Z rozhledny jsme se vrátili zpět ke stanům kde na nás už čekal výborný oběd. Plně jsme se nasitili a pak dobře odpočinuli, aby jsme dobře strávili to papáníčko. No
a po dobrém odpočinku jsme šli trénovat na hasičárnu.  Po zasloužilém treninku jsme se také dobře vyblbly, když bylo tak velké horko tak to bylo uplně super osvěžení.
 
V něděli  nás čekala soutež ve střelbě a také v topografických značkách, a pak hurá domů  odpočinout po naročném víkendu.
 
      
 
 
 
                                                                     Po velkém trénování trochu osvěžení a také srandy které jsme si u toho velice užili